Tuesday, 14 August 2012

Kort Haar Kapsels 2013

Kort Haar Kapsels 2013: Een groot aantal vrouwen hebben kort haar want het is gemakkelijk te onderhouden en stijl. Bovendien, het is gewoon niet een kwestie van wat voor vorm je gezicht misschien van, kan kort haar altijd gestyled worden om te kijken slim en aantrekkelijk. Het beste deel is dat een kort kapsel duidelijk uw mooie hals en de gelaatstrekken, die ergens kan worden verborgen door langer haar toont. Stijlvol kort haar is een favoriet, niet alleen onder degenen die graag een statement te maken, maar ook met vrouwen die altijd onderweg. Korte kapsels zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, maar kan echt geven u een chique en een luxe uitstraling. Mode verandert met elk seizoen en als je op zoek bent naar een makeover dan de volgende drie meest sexy kapsels zijn de perfecte keuze voor een chique kapsel.

1. Recht en eenvoudig - De meest voorkomende stijl is het dragen van het haar steil en net tot aan de oren. Deze stijl is het beste om te laten zien je gezicht en maakt je aantrekkelijk uitzien en vertrouwen. Er is niet veel tijd om te onderhouden en je bent klaar om uit te gaan binnen enkele minuten. Een ander groot voordeel is dat het geschikt is voor mensen van verschillende leeftijdsgroepen en voor een grote verscheidenheid aan gelegenheden variërend van normaal werk en een ongedwongen doen om een ​​formele gebeurtenis en een bruiloft. De levendige stijl brengt je ogen zeer effectief en wordt gedragen door een aantal modellen en beroemdheden niet naar Hollywood sterren zoals Natalia Portman noemen. Vandaar dat deze stijl is alleen voor jou als je een goede gelaatstrekken en zijn ervan overtuigd genoeg om het te dragen met elan.

2. Gekruld en korte - Een aantal Afro-Amerikaanse vrouwen de voorkeur aan deze stijl is het zeer gemakkelijk te onderhouden. Als je haar krullend, alles wat je hoeft te doen is snijd ze kort en er zeker van dat je kijkt perfect zonder de uitgaven te veel tijd aan je haar. Als je van nature steil haar hebt, kunt u gebruik maken van een krultang om de gewenste vorm te krijgen. Het grootste voordeel is dat je geld bespaart op haar producten en een fles van kleur die niet of nauwelijks zou volstaan ​​voor het kleuren van je lange haar een keer zal genoeg zijn om je korte haar te kleuren 2-3 keer. Een van de meest populaire personen die dragen deze stijl zeer goed is Halle Berry. 

Kort Haar Kapsels 2013
 
3. Spiked en gekleurde - Een andere populaire stijl is het dragen van het haar kort en stekelige hen. Deze stijl komt het beste als je recht het haar aan de zijkanten van het hoofd en breng ze tot een deel van het gezicht dan bedekken en tot draai de resterende haar met een gel of lotion. Dit helpt bij het creëren een uitzonderlijke stijl die is funky en sportief tegelijk. Een verdere verbetering kan worden bereikt door het kleuren van de haar geheel of waarin een deel van het haar. Dit geeft je een compleet andere look en maken het je look en feel aantrekkelijker te maken. Deze stijl wordt beschouwd als de eerste keuze als u wilt gaan door middel van een make over te sexier uitzien.

0 comments:

Post a Comment